Sonntag, 15. Juli 2012

Gelin/ Nisan makyaji

Bu makyaj benim petrol rengindeki nisan elbisemle cok uyumlu. Fakat hem nisan icin hemde gelinlik icin uygun bir makyaj degilmi?? Seneye dügünümde makyajimi kendim yapacagim :) ama henüz karar veremedim renk tonlarina.

Yeni makyaj 


 

 Bunlarda en son yaptigim (özel) makyajlar







 

15 Kommentare:

  1. Canım çok güzel bir yüzün ve çok güzel gözlerin var .Ve bence makyaj konusunda da yeteneklisin ama benim fikrim gelin olduğunda daha sade bir makyaj yapman makyajı ne güzeldi demesinler ne güzel gelindi desinler bence, tabi tercih senin.Gelinlik konusunda da aynı fikirdeyim bence tüm gelinlerin kendileri gelinliklerin den ve makyajlarından ön planda olmalılar

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. tskler canim o senin güzelligin :) ama ben hem makyajimin ,sacimin gelinligimin dört dörtlük olmasini istiyorum yani hepsi güzel olmali :)

      Löschen
  2. vauuu kendin yaptın demek...gerçekten harika :) petrol mavisi gözlere bayıldım :)

    www.bendeherkesgibiyim.blogspot.com

    AntwortenLöschen
  3. Ne kadar yeteneklisin :)Hepsi de çok güzel olmuş ama ilk olan sana çok çok yakışmış:)

    AntwortenLöschen
  4. Anonym16.7.12

    ikinci olana bayıldım hani şu yeşilli olan şayet kıyafetine gigiyorsa onu yap derim haaarika olmuş:)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. gecen seneki nisanimdaki elbisemin rengi öyleydi fakat seneye tekrar nisan olacagi icin bu sefer elbisemin rengi baska olacak :)

      Löschen
  5. bengu16.7.12

    Yaptiginiz makyajlar guzel fakat yuz makyajinda fondoten renginin yuzunuzle butunlesmemesi makyajinizi golgede birakiyor. Ozellikle cene ve alin bolgeleriniz yuzunuzun diger yerlerine gore cok koyu kaliyor ve boynunuzla yuzunuz arasinda da bariz bir renk farkliligi var. Nacizane tavsiyem cildinize daha uygun (koyu) bir fondoten kullanmaniz ve bunu butun yuze esit olarak yedirmeniz. Ozellikle gelin makyajinizda buna dikkat etmenizi tavsiye ederim. Sevgiler

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. canim resimlerde bende farkettim evet haklisin fakat sirf resimlerde (bu fotoraf makineyle cekilenlerde öyle) :((( fakat fondöten kullanmiyorum ama dügünde büyük bir ihtimal kullanacagim

      Löschen
  6. Anonym16.7.12

    ich finde das erste & zweite AMU sehr schön! ICh selbst werde auch nächstes Jahr heiraten :D und bin auch sehr oft am überlegen..welche Farbe mein AMU haben soll....aber so wie ich mich kenne werde ich zu natürlichen Farben tendieren! Zeitlos, Natürlich & Schön!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Ich bin mir auch nicht sicher aber irgendwie muss ich auch etwas Farbe an mir haben :)))

      Löschen
    2. Anonym16.7.12

      klar, ich finde es passt auch zu dir ;) Hast du schon eine Vorstellung wie dein Brautkleid aussehen soll?

      cok merak ederim böyle konulari :D :D

      Löschen
    3. evet canim elbisemin cizimi hazir kumaslarini sectim muss nur noch fertig gemacht werden.Bu sene kisa dogru diktirmeyi düsünüyoruz anca biter yaza kadar :)) und bei dir ???

      Löschen
  7. cnm hepsi çok güzel, maşallah maharetlisin bu konuda, ama ilk resim üzerinde çalışabilirsin yani renkler siyah, gri olmasın daha soft bi renk olsun bence tabi tercih senin bebek, sen her halinle güzel olmayı başarırsın..

    AntwortenLöschen

Yorumlariniz icin tskler :)