Dienstag, 23. April 2013

Gelin ayakkabilarim

ayakkabilarim diyorum cünki suan 4 cift ayakkabim oldu :) frenlemesem sanirim 4.5.6 diye devam eder. Isin kötü tarafida yazik sevdicegim hic birsey demiyor istediklerini sec al diye israr edince bende her bayan gibi cantaya ve ayakkabiya doyumsuz oluyorum :)) ehem ehemm. 
Basdan beri ben beyaz ayakkabili gelin olmayacagim demisdim ve evettttt gercekdende pembe ayakkabili gelin olacagim :) ama klasik beyaz ayakkabilarimdanda vazgecemeyince onlarida aldim :) veeeeee veeee fotoraf cekimleri icin hazirladigim babetleri ve conversleride ekledim.Bakalim begenecekmisiniz....

 Not: Gelin buketimde pembe tonlarda olacak !!! yakinda cicegimin postunu paylasacagim


Bu resim alinti fakat benimkilerine cokkkkk benziyor ama benimkiler bukadar parlamiyor!!








Converslerim
Daha fazla detay icin Facebook


Simdide gelelim diger begendigim tercihlere...


Isteeeeeeeee buuuu hepsindende en güzeli bu fakat bunu secmememin sebebi gelinlimin her detayi dantel olmasi.Ayakkabimda böyle dantel olsaydi malesef gelinligimin altinda hicde hos olmazdi :(( ama sade gelinlik alanlar icin bence cok ideal bir ayakkabi :((((  ama yapilmasi cok basit kendimde yapabilirim yakinda :)








Son zamanlarda karikatürlü ve yazili ayakkabilar cok tercih edilir oldu.Benimde cok hosuma gidiyorlar









Sizler hani ayakkabilari begendiniz? tercih ettiniz? veya edeceksiniz? renkli ayakkabili gelinler varmi benim gibi?? :))




28 Kommentare:

  1. pembe ayakkabı ne kadar tatlı öylee..
    Mutlulukla giy canım
    Ben de beyaz istemiyorum. Şimdilik mercan rengi istiyorum ama her an değişebilir fikrim :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. tskler canim ins sende istedigini bulursun :)

      Löschen
  2. Bencede degisiklik yap renkli ayakkabi giy pembe de harika...

    AntwortenLöschen
  3. o converselere bayıldım... gecenin ilerleyen saatlerinde harika olacaklar..

    AntwortenLöschen
  4. seçtğin ayakkabıların hepside çok hoş :) pembe olması iyi fikir farklılığı bende severim :) bizim gibi evlilik hazırlığında olanlarada fikir vermiş oldun teşekkürler :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. cok tskler ederim canim :) pembis ayakkabili gelin olacagim icin ayrica heyecanliyim :) yardim edebilmissem ne mutlu bana

      Löschen
  5. Çok orjinaller!!! Rahatın en önemli faktör olduğunu unutma ;) Ben çok yüksek topuklu bir ayakkabı seçmiştim düğünümde ama rahat olmasına özellikle dikkat ettiğim için saatlerce üzerinde rahatça durabildim. Hatta ileriki saatlerde düz taban bir ayakkabıya geçmeme bile gerek kalmadı. Platformlar sağolsun ;)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. canim haklisin ama topuklu ayakkabilar nekadar rahat olabilirki?? tabiki gecenin ilerleyen saatlerinde ayaklarimiz agriyacak ama artik ona katlakmak zorundayiz :) iyiki babetletim var onlari giyerim hemen

      Löschen
    2. doğru, topukluların en rahatı bile bir süre sonra yoruyor ama bazılarında bu süre çok kısa oluyor :) Ben o yönden çok şanslıydım ;) Sana düğününde kocamaaan eğlenceler diliyorum :)

      Löschen
  6. hepsi çok hoş bayıldım.. benim tavsiyem ayakkabının üzerinde mutlaka kendine ait dokunuşlar olmalı:)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. evet cok güzel olurdu canim ama gelinligim cokkkk detaili olunca ayakkabilar sade olsun dedim convers ve babetler sirf fotoraf cekimlerinde kullanacagim

      Löschen
  7. Ayakkabılar çok şahane:)
    Pembe ayakkabı pembe gelin çiçeğiyle çok güzel olur bence de:)) Güle güle giy!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. tskler canim bakalim ins yakisir banada :)

      Löschen
  8. hepsi çok güzel...
    benimde şimdiki aklım olsa pembe ayakkabı alırdım :)

    AntwortenLöschen
  9. Anonym24.4.13

    kesinlikle o ilk pembe olan! :D artık bence karikaturlu ayakkabılardan sıkıldık sanki:) evinde sergilemek için yaptıralabilir ama yine de bence pembe. düğün mekanında da ufak tefek pembe detaylar kullanırsan pek sevimli olur :) şimdiden mutluluklar mutlu düğünler! :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ben sikilmadim hala delisiyim zira öyle bir ayakkabimda olmamisdi :) ama pembe ayakkabilarimi bütün gece cikarmiyacagim :)

      Löschen
  10. ben de beyaz giyenlerdenim ama değişiklik fena olmazdı hani,çok güzel ayakkabılar...

    AntwortenLöschen
  11. hepsi de çok güzel.o arkası dantelliyi ben d eçok beğeniyodum.benim gelinlk sade ama ben de hiç dantel olmadığı için tercih etmedim :)
    ben de bunları http://www.aliexpress.com/item/2012-new-Rhinestone-high-heel-wedding-shoes-crystal-bride-shoes-lady-party-shoes-white-shoes-custom/527908362.html görene kadar renkli düşünüyodum :)kargoya verilmişler düğüne yetişmesi için dua ediyorum :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. eminim gelinliginle cok yakisacak sana :) hongkong yaziyor ins yetisir.En son siparis yaptigimda bana 2 hafta icinde ulasmisdi cok sasirmisdim :) simdide amerikadaki siparisimi bekliyorum fakat 9 hafat sürecekmis ins benim dügüne yakisir :)

      Löschen
  12. canımm çok güzeller hepsii pembe bende çok istiyorum çünkü buketimi de pembe somon fuşya aldımm ve uygun ayakkabı arıyorum umarım bulurum topukluda giyemiycem boy farkından bakalım bulabilcemmii :))

    AntwortenLöschen
  13. Hepsi birbirinden güzelmiş, keyifle mutlulukla giy :)

    AntwortenLöschen
  14. Gelinlik hareketli yani dantelli olduğu için düz bir topuklu belki detayı topuk kısmında olan bir ayakkabı daha bir seçim olur dikkat bir yerde olmalı hem gelinlik dantel hem ayakkabı dantel bence pek hoş olmayabilir. :) Arkasında yazı olan ayakkabıları çok beğendim.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ayakkabilarim dantelli degilki???? begenmis oldugum ayakkabi dantelli ama onuda gelinlikden dolayi secmedim.Benimki pembe ve beyaz olan sade ayakkabi.Converslerde zaten fotoraf cekimleri icin kullanacagim....Begenmene sevindim

      Löschen
  15. bende karikatürlü yaptırmıştım sanemikodan, gelinliğimin kuşağı, ayakkabılarımın kurdelası, gelin çiçeğimin tonları ve sevgilimin damatlık ceketi hep aynı tonda pembe oldu, aynı seninkiler gibi babette yaptırdım gecenin ilerleyen saatleri için harika oldular.. senin tercihlerinede bayıldım, converselere bittim, maşallahhh (:

    AntwortenLöschen

Yorumlariniz icin tskler :)