Mittwoch, 26. Oktober 2011

Hangisi ???

Arkadaslar herkese burdan selamlar yolluyorum.....
Umarim hepiniz iyisinizdir beni soracak olursaniz iyi olmaya calisiyorum.Uzun zamandir post yapamadim daha dogrusu yapmak istemedim cünkü icimden gelmedi :(( türkdeki olaylardan dolayisi.Ama okadar cok post biriktiki artik ihmal etmek istemedim.Gelelim mevzuya,cogunuzun bildigi gibi en son zara alisverisimin bir kismini sizlerle paylasmistim ve diger kismida sonunda geldi.Ama ne yazikki iki mantonun arasinda kararsiz kaldim.Belki bana yardimci olabilirsiniz. 

Ikisinin modelide ayni sirf renklerde kararsiz kaldim 

12 Kommentare:

  1. PINKY FASHION26.10.11

    Ben tercihlerimi hep siyahtan yana yaptığım için ikisi arasında da siyahı beğendim.

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    AntwortenLöschen
  2. güzelgülüm ben de geçen hafta yeni bir mont aldım ama daha çok spor tarzda.onunda kremi ve laciverti arasında kalmıştım,lacivertini aldım.çünkü sürekli makyaj yapan birisiyim ve yakası seninki gibi yüzüme çok yakın duruyodu,yani her şekilde bulaştırırdım ben o makyajı ona:)açık renkler çok güzel oluyor ama kiri lekeyi hemen belli ediyorlar,koyu renkler ise daha kullanışlı oluyo

    AntwortenLöschen
  3. Anonym26.10.11

    siyah rengi severim fakat acik renkte model kendini daha cok belli etmi$... eger dolabinda ba$ka siyah bir montun varsa acik rengini sec diyebilirim... :)

    http://aysegulvedunyasi.blogspot.com/

    AntwortenLöschen
  4. Bebeğim doğallığına hayranım ;)Çok şekersin sen :) Mont için de şöyle söyleyeyim örneğin ben renkli giyinmeyi seven biriyim fakat gülümsenin de dediği gibi hem makyaj bulaşmaması açısından hem de çabuk kirlendiğinden mont ve kabanda açık renk pek tercih etmem.Ve şuna inanıyorum ki siyahın ayrır bir duruşu,asaleti var.Tamam açık renk ççok güzel ama örneğin benim açık renk montlarım kısadır hep.Yani hem krem hem diz hizasında hem çabuk kirlenir hem de her renkle rahat kullanım açısından siyah daima tercihtir :)Ama yine de sen en iyisini bilirsin ;)

    AntwortenLöschen
  5. fistiklarr yorumlariniz icin tsklerrr haklisiniz siyah bir cok seyin üzerini gidiyor ama bu güne kadar cok siyah montum oldu bu seferde acik renk olsun dedim.Fondotön felan kullanmiyorum cildim temiz yani yakasina felan bulasmaz.Yaniiiiiiiii siyahini geri veriyorum :DD sizleride mucuk mucuk öpüyorum :DD

    AntwortenLöschen
  6. krem renk olan çok daha güzel duruyor canım bence..
    sevgiler :)

    Wear A Smile!

    AntwortenLöschen
  7. Ahsencigim:tskler cnm bende zaten siyahi geri verdim :))

    AntwortenLöschen
  8. Nihayet yazabildim size kaçtır geliyorum ziyaretinize ama yorum yazamıyordum nedense yorum yazılabilen kısım açılmıyordu..

    İyi yapmışsınız bej olan daha şık duruyor...Sevgilerimle mutlu hafta sonları..

    AntwortenLöschen
  9. zeynep: tskler caban ve yorumun icin ;) niye öyle sorun oldu bende anlamiyorum bazi arkadaslar yorum yazamyiormus bana.Bende anlamadim giti.

    AntwortenLöschen
  10. Ben siyahı değil de açık rengi daha çok yakıştırdım sana... Güle güle giy tüm cicilerini....

    AntwortenLöschen
  11. yasemin: tsk cnm bende siyahini geri verdim :)

    AntwortenLöschen
  12. canımcım çok iyi yapmışın bende olsan açık rengi alırdım o daha çok yakışmış

    AntwortenLöschen

Yorumlariniz icin tskler :)