Donnerstag, 29. September 2011

Persembe günleri...

Dünkü postumu demin hazirlayinca birazda bugünü paylasmak istedim.Her persembe günlerim böyle geciyor: Is cikisi yüzme havuzuna gidiyorum bisikletimle (altimda son model araba dururken ben nedense daha cok bisikeltimi tercih ediyorum :)) her neyse. Yüzmeye baslamadan önce güzelce cafesine oturup sicak hava ise disarda soguk havada ise icerde kahvemi ve suyumu icerim. Kitabimi ve günlük gezetemi okumayada ihmal etmem. Saatim gelince bir bucuk saat boyunca yüzer ve hemen cikip tekrer dogru ise giderim. Cünkü genelde her iki haftaya bir persembe günleri ögretmenler toplantisi oluyor. Toplanti saat 19:00 kadar sürüyor :((( ordan cikip dil kursuna gidiyorum oda gece saat 19:45´den-21:45 sürüyor. Eve gelince kendimi yataga attigim gibi uyuyorum :)) Iste yogun ama güzel persembe günlerim :)) Suan yüzmeden geldim amaaa bugün ne dil kursu ne bir toplanti var oleyyyy güzelce blogumla ilgilenip postlar okuyabilirim. 

Nedense almanyada havalar gün gectikce dahada güzellesiyor bugün mesela 25 dereceydi yarinde 30 olacakmis. Aman allahim cok sasirtici bir durum almanya gibi bir ülke icin :))) Bende bugün kahve keyifimi disarda günesin altin cikardim.

Yüzmeye giderken yolda durup Holstentor (Lübeck´in meshur kalesini) cektim. Herzamanki gibi yüzlerce turistler etrafinda resimler cekiyorlardi.
Buda benim kahve keyifim :))
 

4 Kommentare:

  1. Ne guzel bir gun plani, dolu dolu. Haftada bir gun mu gidiyorsun yuzmeye?

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    AntwortenLöschen
  2. evet, malesef :( ama vakit buldukca hafta sonlarida ailecek gidiyoruz

    AntwortenLöschen
  3. ahhh güzelgülüm ben yeni farkettim blogun olduğunu çok çok çok özür dilerim tatlım ya.ahhhh şu jaws filmlerinin gözü körolsun!!!benim devremi sufobik yaptı:)))keşke ben de yüzmeyi bilseydim:(ama günlerinin dolu dolu geçmesi ne güzel!!!

    AntwortenLöschen

Yorumlariniz icin tskler :)