Mittwoch, 5. Dezember 2012

Acilen yardima yetisin kizlar

ufffff kizlar zaman yaklasiyor ve biz henüz en önemli islerimizi halledemedik.Subatda ankaradayim ve nikah icin basvuruda bulunmaliyiz.Malesef benim zamanim cok kisitli en fazla bir hafta ankaradayim.Ve simdiden sorup sorusturup arastirdim.Bu saglik raporu nikah basvurusu icin tam neler gerekiyor ve raporlari hemen alabilirmiyiz? Bilenler varsa yardim ederlerse sevinirim :(( Duydugum kadariyla kücük semtte evlendirme dairesinde Ankara/altindag mesela daha cabuk oluyormus islemler. Bir haftada yetistirebilirmiyiz acaba???


16 Kommentare:

  1. yetişirsin canım hemen alınan raporlar onlar benim zamanımda öyle rapor istemezlerdi ee rütbeliyim ben 11 sene oldu evleneli ama sıkma kendini bu işlemler 3 günlük işler alırsın hatta sevdiceğinle gezersin bile tatlım:)
    öperimm

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ahh canim agzindna bal damliyor ins hemen halledebiliriz :)

      Löschen
  2. kan tahlilini sabah verirsen ,ertesi gün alırsınız canım,
    evet işlemler bir haftada yetişir,belediye size gerekli evrakların listesini veriyor,fotoğraflar,senin yaşadığın yerden belge varsa sorun yok:)
    herşey yolunda gidecek,hiç telaşlanma :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. tskler canim ben burdan gerekenleri getirecegim ins hemencik olur.Insan böyle islerle ugrasinca ve zaman kisitli olunca, korkulari oluyor ama yorumlariniz sayesinde biraz rahatladim :)

      Löschen
  3. Kan tahlillerinizi sabah erkenden verirseniz ertesi güne sonuçları alırsınız. İkametgahın falan filan bütün belgeleri tamamlarsanız ertesi günü işlemleriniz bitmiş olur. Gökkuşağı pembesinin dediği gibi hiiiç telaşlanma. Herşey tıkır tıkır işleyecek, yolunda gidecek:)

    AntwortenLöschen
  4. Canım yukarıda da yazmışlar ama erken kalkıp hemen başlarsan 2 güne halletmiş olursun işlerini. Kolaylıklar diliyorum. Allah mutlulukla ve kolaylıkla tamamına erdirsin :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. hic yatmadanda olur canim :) yeterki yetistirelim :=))) amin ins

      Löschen
  5. canım arkadaşların da dediği gibi kan verdikten bi de ciğer filmi çekildikten sonra gerisi kolay. onlar yarım saate hallolan şeyler. ertesi gün de nikah başvurusu yaparsınız bitti gitti. öyle çok zor bişey değil

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. sende ankarada yasiyordun dimi canim ??? Nerede basvuru yaptiniz nikah icin??

      Löschen
  6. Eğer Ankara'da bir tanıdığınız varsa bu işlere bir baksa keşke. O zaman daha donanımlı gelebilirsin buraya. Ama hiç merak etme halledersiniz. Şimdiden kolaylıklar diliyorum.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. tanidik cokda zaten tüm sülalem ailem ankarada :) ama ben isimi kendim halletmeliyim :)ins dedigin gibi olur canim tskler :))

      Löschen
  7. biz 1 günde hallettik, kolay gelsin sizede..

    AntwortenLöschen
  8. Anonym20.12.12

    Merhaba ankaraya gelin mi geldiniz?

    AntwortenLöschen

Yorumlariniz icin tskler :)