Freitag, 23. November 2012

Dügün hazirliklari


offffffffffffff kizlar saat suan gecenin 3 ve biz bu saate kadar hala konusmakdayiz : )) cenem ve gözlerim yoruldu hem benim hemde sevdicegimin :) cok cok cok zor herseyi düsünüp planlamak.Helede iki aile farkli sehirlerden olunca durumlar dahada degisiyor.Ama sevdicegim bu konuda cok anlayisli herseyin en cok benim istedigim gibi olmasi icin gayret gösteriyor.Dügün tarihlerimiz belli oldu yani Ankara/cankayadaki en güzel bir salonda :) 07.07.2013.Siseli davetiyeler begenildi ve suan hazirlanmak icin bekleniyorlar.Kuaför,makyaj uzmanim,Gelinlikci hazir beni bekliyor fotorafcimizda tetikde :) eeeeeeeee geriye ne kaliyor ??? evet geriye cok sey kaliyor en cokda ufak defek isler cok zaman aliyor.Ama bu ufak defek hazirlaklar icinde subatda ankaradayim.Gelir gelmez hemen evlendirme dairesine girip basvurmaliyiz.Liste yaptim kendime göre ve inaninki yazmakla bitmiyor :D ama ne yapiyoruz gayet sakin stres yapmadan nefes alip veriyoruz ve gülümsemeyi unutmuyoruz :D Neyse gelelim asil mevzuya.Biz bu hazirliklari dügün organize adli bir siteye kayit olup herseyi adim adim hazirliyoruz.Evlilik hazirliklarinda olupda yardima ihtiyaci olan ciftlere tavsiye ederim.Gercekdende adim adim neler yapilmasi gerektigini ve nerelerde nasil yapilmasi gerekenleri anlatiyor. Tik tik----dugun.com

Simdi yatiyorum ama :)) iyi geceler canlar......

12 Kommentare:

  1. Aynı dert bende de var ve biz 5. ayda evleneceğimize rağmen hala başlamadık :) çok rahat bir çiftiz sıkıntı stres yok nasılsa herşey hallolur :) ama bi yerden başlamak lazım illaki. dur bi bakım bari nerden başlayacağıma :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ooo canim sizede kolay gelsin ozaman simdiden :)ben hicmi hic rahat degilim hersey kontrolüm altinda olmali benim gözümdende elimdende hersey tekrardan gecmeli :)ama sizde baslayin artik :)

      Löschen
  2. Allah kolaylıklar versin size canım. Her şey yolunda gider inşallah.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. amin hepimizede ins canim suan hersey öyle gibi :)

      Löschen
  3. Benim şehrime mi geliyorsun sen :)Canımm inşallah tüm hazrlıklar sorunsuzca hallolur.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. evettttttttttttt canim geliyorum sonunda :)) bende ankaraliyim

      Löschen
  4. Canim bu anlarin bence zevkini cikart, birdahami geliceksin dunyaya :D
    Allah ayirmasin gulum,
    sevgiler
    belleeamie

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. tesekkürler tatlim evet cok haklisin cok zevkli :))

      Löschen
  5. Anonym27.11.12

    merhabalar ;) gülcügüm
    coook tesekkür ederim, verdigin tavsiyeye uydum ve artik yine resimli postlarimi yayinliyabilirim ;))*freu mich*

    sevgilerimle

    AntwortenLöschen
  6. ahhh canımmm evleniyonmu sen çookk sevindimm umarım herşey yolunda gider bilirm hazırlıklar çok yorucudur ama bir o kadar keyiflidir. Cok guzel bir gelin olacağına eminim sana kocaman kolay gelsin hazırlıkları aşama aşama burada paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum öperim guzelgulum:))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. canim sen postlarimi hic takip etmiyorsun herhalde :((( paylasmisdim ama yinede tskler recelim

      Löschen

Yorumlariniz icin tskler :)