Sonntag, 18. November 2012

Catlaklar ve Selülitler

kimlerde yokki??? Mankenlerde,sanatcilarda ve yetiskin cocuklarda bile cikmaya basliyor.Bunlarin nedenide apacik belli.Sagliksiz beslenme,hareketsizlik,kilo (alip-verme) ve ne yazikki genetik. Bugüne kadar cok arastirdim, cok ürün kullandim ama su son dönemlerde 3 yeni ve cok iddali ürünler buldum. Isimleri: madecasol, acnylesse ve StriVectin-SD. Formlardaki yorumlara bakilirsa en cok ise yarayan StriVectin-SD kremi ve en cok pahali olanda. (Suan kampanya fiyati 250TL civarinda) Evettttttt cok pahali bir krem icin ama egerki faydasini görecek olursak ben 500 TL bile vermeye raziyim :) En yakin zamanda kaynanama söyleyip bana siparis vermesini isteyecegim cünkü sanirim almanyada suan satilmiyor. Egerki ilginizi cekiyorsa veya kullanip tercübeleriniz varsa kesinlikle yorumlarinizi bekliyorum. 
Ilgilenenler icin bu Link ´den  bir cok detaiyi okuyabilirsiniz cünkü baska dertlerede deva bir ürüne benziyor :)



9 Kommentare:

  1. Cok hizli kilo alip kilo vermkten oldu bndede ise yarayacaksa bncede deger :)

    AntwortenLöschen
  2. Sanırım ben bu konuda şanslı olanlardanım genetik olarak anne tarafımda yok ve bende de yok ama biraz kilo alıp verirsem ne olur ne biter hiç bilmiyorum. Her ihtimale karşı aklımda bulunsun. :]
    Hı bu arada yapmamıştın ya o mimi yapmak istersen mimlendin. :]

    AntwortenLöschen
  3. kizlar ingilterede doktorlar amaliattan sonra izler icin Bio Oil veriyor, dogumdan once ve sonra kadinlara kullanmalari tavsiye ediliyor.
    Dogum yapan arkaadaslarimda 1 catlak bile olusmadi sayesinde.
    Bende bacaklarimin arkasinda kucukken birden boy attigim icin olusmustu, kullandim ve 6 ay gibi bir surede tek bir catlak bile olmadi. :)
    Pahali oldugunu dusunmuyorum, turk sitelerinde vardir, yoksada Boot.com 'dan alabilirsiniz, turkiyeye kargo yapiyorlardi sanirim.

    Takibindeyim :)
    belleeamie.blogspot.co.uk

    AntwortenLöschen
  4. maalesef bende de var biraz:))) eskiden yağ karışımıyla masaj yapıp doğal kıl fırçaylada ovalardım, artık üşeniyorum, birde selülitle mücadele hep süreklilik istiyor:(((

    AntwortenLöschen
  5. Eğer gerçekten işe yarıyorsa çok daha fazlası verilir :)

    Bu arada blogunun bu hali çok güzel olmuş, çok beğendim.

    AntwortenLöschen
  6. vallah avonun produktları gefallen mir sehr ich bin sehr zufrieden damit

    AntwortenLöschen
  7. evet kimde yokki sanırım herkesin derdi :((

    AntwortenLöschen
  8. canim, selülitleri bilmiyorumda catlaklara karsi BiOil'i bir dene. Benimde catlagim var bir ara kilo aldigimda cikmisti ve izleri kaybolmuyor bundan dolayi doktora bile gitmistim ve o bana igne ile alina bilecegini söylemisti fakat bir catlak bir kac 100€ tutarmis o yüzden bende Bi-Oil kullandim ve artik fazla hata neredeyse hic belli olmuyor! :) Almanyada var ve kesinlikle denemelisin 15-20€ civarlarinda. Bu arada banada beklerim. Öpüldün! :)

    AntwortenLöschen

Yorumlariniz icin tskler :)