Montag, 7. November 2011

Mim ve bayram kutlamasi

Gecen süslü ve pemde dünyam beni mimlemsiti.Burdan ona tskler ediyor ve öpüyorum :))
Malesef dün aksama kadar cokkkkkk kötü bir gündü.Hem kendimi cok halsiz hemde mutsuz hissediyordum sebebsiz yere.(bazen geliyorlarda bana :)))  Robot gibiydim sanki nasil kalktim nasil ninem icin pastami hazirladim ve giyindim süslendim bende anlamadim.Ruh gibiydim hatda annemin bayramini kutlamya bile unuttum :((( veeeeeee babami bile aramadim :(( neden bende bilmiyorum var üzerimde bir tuaflik.Ama aksam sevgilim bana adi gibi güzel bir süpriz hazirlamis onu görünce cok mutlu oldum. Bu arada sevgilimin adi güzel :)) zaten bu yüzden blogumda GüzelGül yaziyor :))
Veeeeeeeee yeni harika bir blog kesfettim hemen kendisiyle iltibata gectim ve bana bir konuda yardim edecegini söyleyince keyfim iyceeeeee yerine geldi :))))


Ve ben dün bu tuaf bayram gününde ne giymisim??
Dün ilk kez kendi yaptigim clutch/cantami kullandim





Blazerimide üzerime cektim






Ve tabiki bu bayramida anaokulumuzda tüm cocuklarla kutladik
Önce anlamini ve sebebini anlattik bu önemli bayramin.Daha sonra cocuklarin daha iyi anliyabilmeleri icin kücük bir tiyatro gösterisi hazirladik.



Bunlar oyuncularimiz
Onlar oynuyor bende hikayeyi anlatiyordum


Tiyatrodan sonra cocuklarla beraber kurban bayrami icin bir siiri okuduk (bu arada resimdeki cocuklarin hepsi türk)Siiri önce türkce sonrada herkesin anlamasi icin almancasini okuduk.
En sonda tüm cocuklara (alman,rus,cin,arap,polan,zenci vs) türkce Kurban bayramin kutlu olsun cümlesini ögretip ve söylettikden sonrada herkese seker dagittik :DDD 
Heeeeeee unutmadanda bu "sultan sarmasi" adli tatliyi ninem icin yapmistim.

13 Kommentare:

  1. haha süpermiş demek güzelgül ordan geliyor:)benim de adım gül eski nişanlımın adı semihti,iksini birleştirip gülümse yapmıştık bizde:)adama gitti ama nick bende kaldı:)))))Allah sizin mutluluğunuzu bozmasın tatlım.annem her zaman ışıltılı parıltılı şeyler giy öyle takılar tak der.bi programda izlemiş heralde,renk ve takı bilimciler öyle demişler.sana da çok yakışmış ışıltılar gerçekten ayrı bir hava katmış.demek ki neymiş anneler doğruyu söylermiş:)))

    AntwortenLöschen
  2. gülümse:Amin cnm amin :) kiyamam cnm sana demekki sende o yüzden gülümse yapmisin :)beyenmene sevindim tatlim demek adasimsin hee :DDD bak bu hosuma gitti

    AntwortenLöschen
  3. Sultan sarması çok leziz göründü gözüme. ayy canım tatlı çektii:)

    AntwortenLöschen
  4. pink fashion: buyur cnm daha yarisi duruyor :)

    AntwortenLöschen
  5. Ay o sultan sarması ne güzel olmuş ellerine sağlık .Ayrıca teşekküğr ederim bebeğim yer verdiğin için :)Çantanın tam da kullanım zamanıymış hakkaten kusursuz bir bütünleşme oluşturmuşsun.sallantılı küpe ben pek kendime yakıştıramadığımdan kullanmam ama sana güzel olmuş.Taç dersen zaten pek şeker bir şey.Bu arada sevgilimin adı güzel demişsin şaşırdım ama güzel bir isim :))

    AntwortenLöschen
  6. Artı : İki canım blog arkadaşımın da adının gül olması ve ikisinin de en sevdiğim bloggerlar arasında yer alması sizce tesadüf mü :))Durun dilek tutuyorum; üçümüz de daima mutlu ,sağlıklı ve huzurlu olalım inşallah bu da benden bayram dileği olsun bolca öptüm ikinizi de :)

    AntwortenLöschen
  7. süslü ve pembe dünyam: Amin cnm ins hepimizde... ve aramiza gir bir dilek tut :DD Isme gelince evet biraz farkli ama ben cok seviyorum ismini:D
    Ilk baslarda ailemde sorun yasiyorlardi "güzel,güzel diyemi seslenelim öyle isimmi olur felan diye" :D hahaha ay ne günlerdi veya ilk tanistigimizda duyunca evet memnun oldum bende cirkin diye dalga gecerdim inanmayipda :))
    Yorumun icin tskler hayatim bende sizleri öpüyorum...

    AntwortenLöschen
  8. Çok şıksın, elbisenin ışıltılarını ve bootielerini çok sevdim.

    AntwortenLöschen
  9. çok hoş olmuşsun, süsümüzden geri kalmamışız, iyi bayramlar cnmm :)

    AntwortenLöschen
  10. Anonym8.11.11

    o tatli ne kadar lezzetli gözüküyor, hmmmmm leckerrrrrrr. canim cekti :)
    sende cok güzel olmussun <3
    bayramin kutlu olsun.

    AntwortenLöschen
  11. sultan sarmasi cok güzel olmus canim canim cekmedi desem yalan olur :)
    ya demistn bana sevgilinin adi güzel diye inan ilk defa duyuyorum bu ismi cok sasirdim :D
    canim eger karar verdiysen hangi resimlerle yapmam gerektgni at yapaym bende sabirsilkla bekliyorum..okey : bu arada cok güzel olmussn allah nazarlardan korusun tü tü tüüü :D
    iyi gecelerrr....
    sevgilerimle Hatice

    AntwortenLöschen
  12. Geçmiş bayramın kutlu olsun canım ;) elbisen çok yakışmış, payetli kısmı özellikle çok göz alıcı makyaj ve takılarını da çok sevdim :) minikler nasıl da tatlılar resimlerden bile onları görünce insan mutlu oluyor :)


    BeTwin Us

    AntwortenLöschen
  13. gel buyur beklerim :D
    Hatice

    AntwortenLöschen

Yorumlariniz icin tskler :)