Freitag, 1. November 2013

Diyarbakir-Ankaradan merhaba :)

Merhaba merhaba marhaba....
Öncelikle herkesin gecmis kurban bayramini kutlamak istiyorum.Baya olmus buralara ugramayali.Bu instagrama gireli oradan daha rahat geliyor paylasimlar zira bu son iki aydir kosturmakdan kendime ayiracak vaktim olmadi.Durum belli ikamet Ankara-Diyarbakir-Almanya olunca bütün zamanim ya ucakda yada yollarda geciyor :) Allaha sükür kari koca cok iyisiz.Hala kosturmaca devam ediyor.Bu sene ilk kurbanimi kestim (allah kabul eder ins) ve kurban tatilinde diyarbakir 2. evimdeydim.Diyarbakir cok güzel bir sehir ama ankaramin tozu,tasi topragi ayri güzel :)  Allahdan bir ev istedim allahim bana iki ev verdi sükürler olsun...
Eeee taze gelin olarakda evimle (evlerimle :) ugrasiyorum.Dösemesi,alisverisi vs bitmiyor. Her neyse umarim herkesin sagligi,huzuru,mutlulugu yerindedir.Bu postla bloguma geri dönüsümün acilisini yapmis oluyorum :) 










Esimin bana hosgeldin hediyesi :)
Okadar cok güzel hediyeler almiski bana bize evimize en kisa zamanda ayrintilari paylasacagim su evler bitsin :)



Bu arada rejime full devam ediyorum :) her nekadar diyarbakirin yemeklerine hayir diyemesemde ama durmak yok yola devam degilmi :) 22 kilo veripde geri dönmek olmaz geri kalan 8 kilomuzuda verelim :)


Instagramdan takip etmek isteyenler: guzelgull

10 Kommentare:

  1. Ama çok güzel haberler , Allah nazarlardan korusun sizi ;) evlerinle mutluluklar nasip etsin gülcüm , çok cici hediyeler ve gerçekten ciddi kilo kalybın var canım tebrikler ;)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. cok cok tskler canim benim amin ins :) allah hepimizin yuvalarimizda mutlu olmayi nasip eder ins... evet kilolar gitttiii :) son 7-8 kilomuda vereyim ozaman basardim demek :)

      Löschen
  2. canım hoşgeldin her ne kadar seni ıstagramda takip etsemde burada görmek başka oluyor :) daha sık yaz...

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. tskler canim oradada buradada yalniz birakmadigin icin :) artik bol bol postlar gelecek ins :)

      Löschen
  3. Anonym2.11.13

    bir evle uğraşmak bile zorken 2 ev ve 2 farklı şehir,düşünürken bile yoruldum:))Allah kolaylık versin,mutluluğunuz daim olsun inşallah!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. evet canim yorucu ama inanki cok eglenceli :) aminn tskler

      Löschen
  4. Hosgeldin canim :) ankara damisin artik :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. hb canim :) benn heryerdeyim :) turist ömer gibi geziyorum

      Löschen
  5. nermin7.11.13

    seni görünce eski günlerim geldi aklıma ,ben de almanyadan diyarbakıra gelin gitmiştim. Ben ilk zamanlar çok bunaldım daha sonra insansın illaki öyle ya da böyle alışıyorsun ayrıca hemşehriliyiz seninle.sana ve eşine ömrünüz boyunca mutluluk beraberlik saygı ve sevgi diliyorum çok samimisin hep öyle kal.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. oo canim ayniyiz desene :) benim canim hic sIKILMIYOR inanki okadar cok sey var yapilacak,yardim edilecek,yol gösterilecek vs vs yani burada cok is var bana :) ama ankaram bir baska tabiki orada kendimi evimde hissediyorum :) amin canim ins sizlerede ömür boyu mutluluklar :) kocaman öpüldün :)

      Löschen

Yorumlariniz icin tskler :)