Samstag, 9. Februar 2013

Renkli gelinlikler

Bu sene pudra rengi gelinlikler ve dantel gelinlikler cok moda.Dantelli olan herseyi begenen ben, gelinligimin her yerini dantelli yaptiracagim :) Gelinligimin cizimleri hazir fakat suan paylasmak istemiyorum paylasirmiyimda bilmiyorum cünküüü cok güzel bir gelinlik olacak nazar degmesini istemiyorum :(( Ama sanirim türkiyenin en uzun kuyruklu gelini olacagim :DDDD belkiii dügün cekimlerinden bir iki kare izin olursa paylasabilirim. Peki bu renkli gelinlikler hakkinda neler düsünüyorsunuz? Ben sahsen herzaman gelinlik beyaz olmali diyenlerdenim ve damatlikda siyah.

Bu cok hosuma gitti fakat yinede mesela nisanlik olarak tercih ederdim






11 Kommentare:

  1. Evet aynen gelinlik dedigin beyaz olucak, bende senin gibi düsnüyorum.. :)Gerci pudra renginde olan ilk model gayet güzel duruyor, nisanlik olarak giyilebilir ama gelinlik olarak asla ^^ (sahsi fikrim)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. evet canim modeli ve rengi güzel ama nisan icin tercih ederdim :)

      Löschen
  2. ben de gelinliğin beyaz olmasından yanayım ama son resimdeki çok hoşuma gitti fotoğraf çekimleri için süper olurdu :))

    AntwortenLöschen
  3. ilk gelinliğin modeli güzelmiş ama bende gelinliğin beyaz veya kırık beyaz olmasından yanayım

    AntwortenLöschen
  4. Anonym9.2.13

    Ya nolur paylasirmisin bize gelinliginin cizimini? acayip merak ettim!! :) Kuyrugunu kac metre yaptirmayi düsünüyorsunki? :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. bilmiyorum bakalim suan söz veremem :) ama gercekdende haddinden fazla cokk cok uzun olacak ins:)

      Löschen
  5. son iki gelinlik hoşuma gitti ,ilk fotoğraftakide çok sade ve hoş :)
    bende takipteyimm,ziyaretine memnun oldum :)

    AntwortenLöschen
  6. Merhaba canim tesekkur ederim yorumlarin icin:) ben ilk gelinligi cok sevsim ama benim tercihimde beyaz olur. Ayy cok merak ettim seninkini dugunden sonra koy koy:)

    AntwortenLöschen
  7. Bende gelinlik beyaz olsunculardanim.belki ilerde moda adi altinda renklendirebilirler ama ben istemezdim.bencede modeli gostermeyin :) giydikten sonra gosterin ki nazar degme sansimiz kalmasin ;)

    AntwortenLöschen

Yorumlariniz icin tskler :)