Montag, 27. Februar 2012

Bale

Yigenim uzun zamandir bale derslerine katiliyor.Hatda yakinda gösterileri bile olacak ve simdiden heyecan icinde. Zaten Ailece bale´ye olan ilgimiz baya büyük halam,yigenlerim,kardesim,ben,annem,ninem vb :D Hepimiz destekliyerek sabirsizlikla gösterisini bekliyoruz.Okadar istekli ve mutluki bana gecenlerde blogunda resimlerimi paylasabilirsin dedi :)) bende kiyamadim kizlar gururla yigenimin bir kac karesini paylasiyorum.





Freitag, 24. Februar 2012

Göz makyaji 2 - Purple Eyes Dramatic Makeup

Kizlarrrrrrrrr söz verdigim gibi bu haftanin göz makyajini paylasiyorum. Bu sefer biraz simli ve yine cok dikkat cekici olsun istedim :) Eger istekleriniz varsa dügün makyaji,nisan, özel gecelerde vb. memnuniyetle paylasabilirim. Eeee nasil olmus kizlar ???? :))














Dienstag, 21. Februar 2012

düz sac yakisiyormu?

kimi yakisiyor diyor kimi kendi kivircik lüle dogal saclarim daha cok yakisiyor diyor. Bugüne kadar bende cikaramadim :) sürekli yapmiyorum ama bazen degisiklik olsun diye düzlestiriyorum.Sizce nasil olmus kizlar?? bu arada nedense sacim düz olunca rengi, daha cok belli oluyor.Keske kivircik haliylede rengi bukadar belli olsa :(










Montag, 20. Februar 2012

Karneval/ Fasching

Okadar cok eglendikki yine anlatmakla bitmez :) her sene okulumuzda karnevali kutlariz ve her senede cocuklarin sectigi konu üzerine hem kostumleri hemde bir ay boyunca aktiviteleri o konu üzerine programlariz.Ve bu sene konumuz " su dünyasi/ wasserwelten" :) Ve kesinlikle hersene oldugu gibi hazir kostüm alma yasagimiz var. Yani her grup (21 cocuk) kendi kostumü ögretmeniyle hazirlamasi gerekiyor yani toplam 3 grup oldugu icin 73 kostüm hazirlandi :))) Cok ugrastik ama cokkkkkkk güzel oldu kizlarrrr internete koysak satsak eminimki cok iyi fiyatlara satilir :))) Her neyse...Bugün yine sabah cemberinde eglendik güldük oynadik ve konumuza uygun buffemizden kahvaltimizi yaptik.Sagolsun velilerimiz bizleri bugünde yalniz birakmadi ve cok lezetli yemekler hazirladilar. Daha sonra her grupda oyunlar hazirlandi ve bütün cocuklar gruplarda gezinerek oyunlara katildilar.Cok eglenceliydi ben bile cok eglendim :)) cocukla cocuk oluyorum :))) Veeeeeee tabiki bol bol fotoraf cektim.

Kizlarr bu yasda basliyorlar yaaaaaaaaa kokos olmaya :DDD yok yok annacigim bizlerin kaninda var :D

Deniz perileri :)
Köpekbaliklari
Denizanasi
Neonbaligi 
Gemi


 Deniz haydudu
Kaplumbaga
Köpekbaligi


Denizkizi

Dalgic






 10.9.8.7......eglence basliyorrrrrrrrrrrr!!








Buffemiz






Ve ahtapot gül :D






Bizim anaokulu gibi sanirim baska okul bulunmaz cok orjinalizdir :) neler yapmiyoruzkii müslüman hiristiyan,yahudi vb vb tüm irkdan dinden kimler ve neler varsa kesinlikle okulumuzda kutlaniyor :)) hemde bukadar emek vererek.......